SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bjerreds gymnastikförening!

Varmt välkommen till oss! Vi bedriver verksamhet inom barngymnastik, trupp träning, trupp tävling, parkour och motionsverksamhet!

 

Det är nu fullt i alla Vårterminens Gymnastikgrupper.

 

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under terminens gång.

 

Reservlista Barngymnastik, Truppgymnastik Träning och Parkour: Reservlista

 

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

 

För nyanmälan till Tävlingsgrupperna se: Truppgymnastik Tävling - Nyanmälan

 

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINENS MOTIONSPASS MED BGF MOTION

 

Terminstart: vecka   2   (9/1)
Terminslut:   vecka 21 (28/5)
 
Anmälan: ANMÄLAN
Kallese till årsmöte!
2023-03-03 09:51

Varmt välkomna att närvara på Bjerreds gymnastikförenings årsmöte!

 

Vi ses på Google Meet måndagen den 27 mars kl 19.30!  Se dagordning ovan. Samtliga handlingar kommer publiceras på hemsidan senast en vecka innan mötet.

 

Vi är fortfarande i desperat behov av följande funktioner i föreningen:

  • Sektionsansvarig parkour
  • Sektionsansvarig trupp träning
  • 2 personer till Valberedningen

Detta betyder att i dagsläget uppfyller vi inte föreningens stadgar och på sikt kan detta riskera hela föreningens existens. Så snälla, överväg noggrannt om du kan ställa upp så föreningen kan fortleva!

 

 

Vi behöver bli fler engagerade!
2023-02-08 08:55

Hej allihop!

 

Snart är det dags för årsmöte och ett nytt verksamhetsår ligger frammför Bjerreds GF. Vi har under året föröskt rekrytera en valberedning, vilket vi tyvärr misslyckats med. Och nu har två i nuvarande styrelsen valt att inte fortsätta sina engagemang. För att kunna fortsätta bedriva den verksamhet vi har idag behöver vi fler som engagerar sig!

 

Vi söker:

 

1 st ledamot sektionsansvarig barngymnastik

1 st ledamot sektionsansvarig parkour

1 st suppleant

2 st till valberedningen

 

Tyvärr är det ju så att ideella krafter är det som behövs för att kunna bedriva verksamheten. Utan dem ingen förening och ingen verksamhet!

 

Jag tror att just DU har några timmar som du kan avvara för att föreningen fortsatt ska vara livskraftig!

 

Jag ser fram emot att höra från dig!

 

hälsningar

 

Ulrika, ordförande BGF

Varmt välkomna till 2023!
2023-01-09 10:55
Bilden är från vår nya hall, här kommer det bli md-grop och trampoliner!

Varmt välkomna till ett nytt gympaår i Bjerreds gymnastikförening!

 

Jag vill börja med att tacka alla ledare och förtroendevalda för det gångna året! Det är ni som gör BGF till BGF! Och nu laddar vi för ett fantastiskt härligt nytt år!

Gör om och gör rätt politiker!!
2022-11-19 14:14

Som ni vet fick jag en fråga i september från kommunens tjänstepersoner om att vi var välkomna att komma med förslag på namn till den nya hallen som byggs. En hall som jag och flera med mig har kämpat för i flera år. Många av er skickade in förslag, som sedan skickades vidare till kommunen. Av alla dessa förslag valdes två ut, Märtahallen och Domedejlahallen. Båda fina, den ena anknyter till BGFs historia och den andra till naturreservatet precis bredvid. På kommunens hemsida beskriver de hur de ser på medborgardialog och samverkan med medborgarna:

 

"Idag ser vi en förändring av medborgarnas krav på information, valfrihet, delaktighet och medbestämmande i den offentligt finansierade verksamheten. Utvecklingen ställer nya krav på kommunen. Krav som i ökad utsträckning innebär en bättre och utökad medborgardialog, ett ständigt effektiviseringsarbete och en hög kvalitet på de tjänster vi tillhandahåller." 

 

Det är då det känns så väldigt fel, att få besked från tjänstepersonerna att förslagen och medborgardialogen har politikerna i kultur- och fritidsnämnden, med ordförande Oscar Magnusson i spetsen, totalt struntat i och beslutat att den nya hallen ska heta Rutsborgshallen 2. Så frukansvärt fantasilöst! De har inte ens brytt sig om att kontakta oss för att fråga vad vi tycker kring deras torftiga förslag. Hur kul blir det för alla våra gymnaster som tränar många timmar i veckan "i tvåan"?! Vi vill vara stolta och känna glädje över vår idrott och för vår nya fina hall. Det här känns som ett hån mot oss i BGF och dessutom ett hån mot oss som bor i kommunen. Gör om och gör rätt politiker!!

 

Hjälp mig gärna att påverka politikerna att ändra sitt beslut innan det är för sent!

 

 

Ulrika Gleisner, ordförande BGF

Intresserad av valberedningsarbete?
2022-11-03 11:49

Hej alla medlemmar!

 

BGF söker dig som är intresserad av valberedningsarbete. Att vara med i valberedningen innebär att man har ett nära samabete med styrelsen för att förstå vilka kompetenser styrelsen behöver utökas med. 

 

Valberedningen består av en sammankallande ledamot och en ledamot. Båda platserna är vakanta och ska tillsättas på nästa styrelsemöte den 9 januari 2023.

 

Skicka gärna ett mail till bgf.kansliet@gmail.com senast den 15 november och anmäl ditt intresse. 

 

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar