SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bjerreds gymnastikförening!

Varmt välkommen till oss! Vi bedriver verksamhet inom barngymnastik, trupp träning, trupp tävling, parkour och motion!

 

Det är nu fullt i alla Vårterminens Gymnastikgrupper.

 

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under terminens gång.

 

Reservlista Barngymnastik, Truppgymnastik Träning och Parkour: Reservlista

 

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

 

För nyanmälan till Tävlingsgrupperna se: Truppgymnastik Tävling - Nyanmälan

 

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINENS MOTIONSPASS MED BGF MOTION

 

Terminstart: vecka   2   (9/1)
Terminslut:   vecka 21 (28/5)
 
Anmälan: ANMÄLAN
Bjerreds Gymnastikförening söker en Tränare på 100%
2023-05-19 14:26

Bjerreds gymnastikförening är en av Lomma kommuns största föreningar med över 800 medlemmar inom barngymnastik, truppgymnastik både tävling och träning, parkour och motion. Vår yngsta medlem är 2 år och vår äldsta 90!

 

Den första april flyttade vi in i vår nya grophall, Rutsborgshallen 2, belägen i norra delen av Bjärred. Vi vill vara en förening som alla vill vara med i, både bredden och de som vill satsa på gymnastiken. Vi söker en tränare som kan stärka vårt team med ideella ledare och vill vara med och utveckla vår förening. 

 

Vem är du?

Du är tekniskt kunnig inom truppgymnastik och vill vara spindeln i nätet i vår förening. Du är positiv och engagerad i det du gör och tycker om att jobba både enskilt och i team. Du har minst redskap C eller motsvarande kompetens. Meriterande om du har erfarenhet inom Parkour. 

 

Vad kommer du att göra? 

  • Du kommer tillsammans med de ideella ledarna säkerställa att den gymnastiska utvecklingen följer en röd tråd inom teknik och metodik. 
  • Genomföra och planera träningar för gymnaster under kvällar och helger
  • Ta fram och utbilda ledare i väl genomtänkta träningsupplägg
  • Delta på tävlingar och läger
  • Tillsammans med övriga ledare realisera uppsatta mål för de olika träningsnivåerna 
  • Delta i genomförande av teknik-/metodikutbildning för BGFs ledare 
  • Verka för att all träning bedrivs i enlighet med gällande stadgar, verksamhetsplan och föreningens riktlinjer 

Tjänsten är på 100% med kontrakt på 1 år med möjlighet till förlängning enligt kollektivavtal. Vi vill ha din ansökan senast den 14 juni 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse men önskvärt i augusti. 

 

Välkommen att skicka in din ansökan, CV och personliga brev till kansliet@bjerredsgf.se, senast den 14 juni. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande Ulrika Gleisner på 0707981024 eller via eposten ovan.

Sommarläger!
2023-05-18 10:06

Dags för BGF:s sommarläger för barn mellan 6-12 år!

Kom och ha kul i Rutsborghallen 2! Två dagar med massor av gymnastik, parkour, lek och kompisar!

 

Sommarläger 6-8 år 19/6 - 20/6 kl. 9.00-ca. 15.00!

 

Sommarläger 9-12 år 21/6-22/6 kl. 9.00-ca. 15.00!

 

Anmälan öppnar den 19 maj!

Obs! Begränsat antal platser!

Vi behöver bli fler engagerade!
2023-02-08 08:55

Hej allihop!

 

Snart är det dags för årsmöte och ett nytt verksamhetsår ligger frammför Bjerreds GF. Vi har under året föröskt rekrytera en valberedning, vilket vi tyvärr misslyckats med. Och nu har två i nuvarande styrelsen valt att inte fortsätta sina engagemang. För att kunna fortsätta bedriva den verksamhet vi har idag behöver vi fler som engagerar sig!

 

Vi söker:

 

1 st ledamot sektionsansvarig barngymnastik

1 st ledamot sektionsansvarig parkour

1 st suppleant

2 st till valberedningen

 

Tyvärr är det ju så att ideella krafter är det som behövs för att kunna bedriva verksamheten. Utan dem ingen förening och ingen verksamhet!

 

Jag tror att just DU har några timmar som du kan avvara för att föreningen fortsatt ska vara livskraftig!

 

Jag ser fram emot att höra från dig!

 

hälsningar

 

Ulrika, ordförande BGF

Varmt välkomna till 2023!
2023-01-09 10:55
Bilden är från vår nya hall, här kommer det bli md-grop och trampoliner!

Varmt välkomna till ett nytt gympaår i Bjerreds gymnastikförening!

 

Jag vill börja med att tacka alla ledare och förtroendevalda för det gångna året! Det är ni som gör BGF till BGF! Och nu laddar vi för ett fantastiskt härligt nytt år!

Gör om och gör rätt politiker!!
2022-11-19 14:14

Som ni vet fick jag en fråga i september från kommunens tjänstepersoner om att vi var välkomna att komma med förslag på namn till den nya hallen som byggs. En hall som jag och flera med mig har kämpat för i flera år. Många av er skickade in förslag, som sedan skickades vidare till kommunen. Av alla dessa förslag valdes två ut, Märtahallen och Domedejlahallen. Båda fina, den ena anknyter till BGFs historia och den andra till naturreservatet precis bredvid. På kommunens hemsida beskriver de hur de ser på medborgardialog och samverkan med medborgarna:

 

"Idag ser vi en förändring av medborgarnas krav på information, valfrihet, delaktighet och medbestämmande i den offentligt finansierade verksamheten. Utvecklingen ställer nya krav på kommunen. Krav som i ökad utsträckning innebär en bättre och utökad medborgardialog, ett ständigt effektiviseringsarbete och en hög kvalitet på de tjänster vi tillhandahåller." 

 

Det är då det känns så väldigt fel, att få besked från tjänstepersonerna att förslagen och medborgardialogen har politikerna i kultur- och fritidsnämnden, med ordförande Oscar Magnusson i spetsen, totalt struntat i och beslutat att den nya hallen ska heta Rutsborgshallen 2. Så frukansvärt fantasilöst! De har inte ens brytt sig om att kontakta oss för att fråga vad vi tycker kring deras torftiga förslag. Hur kul blir det för alla våra gymnaster som tränar många timmar i veckan "i tvåan"?! Vi vill vara stolta och känna glädje över vår idrott och för vår nya fina hall. Det här känns som ett hån mot oss i BGF och dessutom ett hån mot oss som bor i kommunen. Gör om och gör rätt politiker!!

 

Hjälp mig gärna att påverka politikerna att ändra sitt beslut innan det är för sent!

 

 

Ulrika Gleisner, ordförande BGF

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar