SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjerreds Gymnastikförening
Medlemskap
Bjerreds GF är en ideell förening som lyder under Svenska Gymnastikförbundet. En ideell förening utgörs av dess medlemmar. 
Det styrande organet är årsmötet som beslutar om verksamhetens inriktning och budget, samt utser en styrelse. Alla medlemmar som är över 15 år och har betalat sin medlemsavgift har rösträtt på årsmötet. Medlemsavgiften beslutas av årsmötet och är på 150 kr per kalenderår. Fördjupad information finns i föreningens stadgar som hittas i menyn till vänster.
 
För att kunna delta i vår verksamhet måste man vara medlem i föreningen. Detta gäller även ledare och andra funktionärer.
 
Vem som helst är välkommen att bli medlem hos oss. Vi erbjuder även stödmedlemskap för den som inte deltar direkt i vår verksamhet.
 
 
Hur blir man medlem?

Gymnaster och Motionärer

Anmälan och betalning av terminsavgift plus medlemsavgift görs på vår anmälningssida: ANMÄLAN

 
Stödmedlem
För den som vill bli stödmedlem går det att anmäla sig och betala medlemsavgiften under "Övrigt" på vår anmälningssida: ANMÄLAN
Som stödmedlem har man rösträtt på årsmötet och får möjlighet att kunna påverka eller delta i föreningens arbete.
 
Ledare och Funktionärer
Faktureras medlemsavgiften per mail.

 
 
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Föreningskläder
Länkar