SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjerreds Gymnastikförening
En anrik förening
Bilder från 1941 samt medlemskort från 1958

För att skapa förutsättningar för rörelse genom hela livet erbjuder Bjerreds gymnastikförening både bredd och spets inom gymnastik, parkour och motion. Med pass inom gymnastik och parkour för barn och ungdomar och ett flertal olika motionspass för vuxna bidrar föreningen till ett aktivt liv och fysisk, social och mental utveckling.

 

Bjerreds gymnastikförening grundades 1941 och har idag 1000 medlemmar fördelade på barngymnastik, parkour, truppgymnastik bredd, truppgymnastik tävling, styrka, styrka/kondition, tabata, styrkeyoga, latin fusion och seniorgympa.

 

Verksamheten äger rum i olika hallar i Lomma kommun och även utomhus

 

 

En anrik förening

Bjerreds Gymnastikförening startade 1941 av en liten grupp spänstiga damer som träffades två kvällar i veckan på Flädie skola för att under ledning av lärarinnan Märta Hvitfeldt utöva gymnastik. Första terminen deltog 21 medlemmar, som vid årsmötet 1942 utökades till 22 medlemmar. Terminsavgiften var vid den tidpunkten 1 krona men höjdes 1950 till 2 kronor.

Vid föreningens 10-års jubileum fanns fortfarande de 22 aktiva medlemmarna kvar men sedan dess har medlemsantalet stadigt ökat och nu är vi en av Sveriges största ideella föreningar med ca 1000 medlemmar! 

Föreningen består idag av fem sektioner:  Barngymnastik, Gymnastik Träning, Gymnastik Tävling, Parkour och Motionsverksamhet för vuxna. 
 
Hjärtligt välkommen till oss!
 
 
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Föreningskläder
Länkar