SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Passbeskrivningar

Styrka/Kondition Vi startar passet med uppvärmning därefter styrkeövningar varvat med kondition / intervall . Avslutar med nedvarvning
 Vi fokusera på enkla övningar och jag har alltid alternativ övning så det ska passa alla.

Leds av: Jenny Svenning

 Latin Fusion   

(f.d. Zumba)   


En rolig, fartfylld dansträning till Latinorytmer samt andra musikstilar. Vi har inslag av salsa, merengue, reggaeton, cumbia, bollywood, hip-hop och mycket annat. Är i huvudsak konditionstränande, men inslag av styrka finns även inbakat i koreografierna.


Startades upp som ett Zumba-pass men bytte namn till Latin Fusion 2019, dock inte upplägg.


Är du intresserad av att få mer info om Latin Fusion-passen (extra-pass, nya låtar, allmänt pepp inför träningstillfällen) så är du välkommen att gå med i vår Facebook-grupp: "Latin Fusion i Bjärred med BGF".


Leds av: Åsa Strömblad, Ylva Bexelius, Maria Petersson och Marie Billqvist Seniorgympa   
(f.d. 55+)   
Skonsam och lite lugnare träning för hela kroppen till mjuk och följsam musik.


Leds av: Margret Reynolds Styrka   

Med utgångspunkt i att vi skall bli starka, rörliga och uthålliga innehåller passet en kombination av rörlighetsträning, funktionell styrka och pulshöjande inslag. Passen tar sin inspiration från en mildare form av crossfit.
Ett pass för dig som gillar att ta i. Här använder vi oss av olika redskap varje gång som tex. stång, gummiband, hantlar, TRX-band, kettlebells och flowin-mattor för att göra styrkeövningarna tyngre.

Leds av: Anna Thuner AskerStyrkeyoga   Kraftfull och fysisk yogaform där du övar rörlighet, styrka och balans. Styrs utifrån den egna förmågan.

Läs mer här.


Leds av: Anna Thuner Asker


 Tabata   Ett pass som är roligt, enkelt att variera och går att anpassa utifrån sin egen förmåga! Dessutom är det väldigt effektivt och man behöver inte mer än en halvtimme för att bli helt slut!

Leds av:
 Klara Pettersson
  
  


 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar