SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Passbeskrivningar
 

   
 Latin Fusion   

   

 

En rolig och fartfylld dansträning till latinorytmer med inslag av salsa, merengue, reggaeton, cumbia och samba, men vi gör även koreografier till bollywood-, swing- och poplåtar. Passet är i huvudsak konditionstränande, men inslag av styrka finns ofta inbakat i koreografierna. Inga förkunskaper krävs, men lite koordinationsförmåga hjälper till. 

Se några exempel på våra koreografier här.

 

Instruktör: Ylva Bexelius, Maria Petersson och Marie Billqvist

 

 

 Seniorgympa   
   

Skonsam och lite lugnare träning för hela kroppen till mjuk och följsam musik.

 

Instruktör:  Margret Reynolds


 

 Styrka   

Ett pass för dig som gillar att ta i! Med utgångspunkt i styrka, rörlighet och uthållighet innehåller passet en kombination av rörlighetsträning, funktionell styrka och pulshöjande inslag. Passen hämtar inspiration från en mildare form av crossfit. Vi använder oss av olika redskap varje gång som tex. stång, gummiband, hantlar, TRX-band, kettlebells och flowin-mattor för att göra styrkeövningarna tyngre.

 

Instruktör:  Anna Thuner Asker


 

Styrkeyoga   

Kraftfull och fysisk yogaform där du övar rörlighet, styrka och balans. Styrs utifrån den egna förmågan.

Läs mer om våra yogaklasser här.

 

Instruktör:  Anna Thuner Asker


Vinyasayoga  

*Inställt på grund av skada*
En fysisk och dynamisk yoga där du får praktisera både rörlighet, styrka, balans och avslappning. Rörelserna och andningen hjälper dig att hålla fokus och för en stund stänga av bruset från omvärlden. Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen! 

Läs mer om våra yogaklasser här.

 

Instruktör:  Åsa Strömblad

 

   
   
 

 

 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar