SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Passbeskrivningar
 

Styrka/Kondition 

Enkla styrkeövningar som passar alla varvas med kondition/ intervaller. Passen avslutas med nedvarvning.

 

Ledare: Jenny Svenning

 

 Latin Fusion   

   

 

En rolig och fartfylld dansträning till latinorytmer och inslag av salsa, merengue, reggaeton, cumbia, bollywood, hip-hop och mycket annat. Är i huvudsak konditionstränande, men inslag av styrka finns även inbakat i koreografierna.

 

Är du intresserad av att få mer information om Latin Fusion-passen (extra-pass, nya låtar, allmänt pepp inför träningstillfällen) så är du välkommen att gå med i vår Facebook-grupp: "Latin Fusion i Bjärred med BGF".

 

Ledare: Åsa Strömblad, Ylva Bexelius, Maria Petersson och Marie Billqvist

 

 Seniorgympa   
   

Skonsam och lite lugnare träning för hela kroppen till mjuk och följsam musik.

 

Ledare: Margret Reynolds


 

 Styrka   
 

Ett pass för dig som gillar att ta i! Med utgångspunkt i styrka, rörlighet och uthållighet innehåller passet en kombination av rörlighetsträning, funktionell styrka och pulshöjande inslag. Passen hämtar inspiration från en mildare form av crossfit. Vi använder oss av olika redskap varje gång som tex. stång, gummiband, hantlar, TRX-band, kettlebells och flowin-mattor för att göra styrkeövningarna tyngre.

 

Ledare: Anna Thuner Asker


 

Styrkeyoga   

Kraftfull och fysisk yogaform där du övar rörlighet, styrka och balans. Styrs utifrån den egna förmågan.

Läs mer här.

 

Ledare: Anna Thuner Asker


 Tabata   

Ett pass som är roligt, enkelt att variera och går att anpassa utifrån sin egen förmåga! Dessutom är det väldigt effektivt och man behöver inte mer än en halvtimme för att bli helt slut!

 

Ledare: Klara Pettersson

 

   
   
 

 

 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar