SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjerreds Gymnastikförening
MOTION
Varmt välkomna att praktisera yoga med oss!

Styrkeyoga med Anna Thuner Asker:

Annas styrkeyoga är fysisk yoga där klasserna skiftar mellan olika yogastilar (hatha, vinyasa och ashtanga) där ingen klass är den andra lik samtidigt som den passar alla oavsett bakgrund eller vana. Med hjälp av fokusering, andning och en serie utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass samt inre balans och harmoni.

 

Anna erbjuder också (ej schemalagda) digitala klasser av yinyoga som utannonseras en vecka innan. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på bindvävnad, leder och ligament. Varje position hålls i minst 2-3 minuter vilket även ger oss tid att lugna våra sinnen. Enkelt att utföra, passar alla.

 

Anna har instruerat yoga sedan 1998 och har sin yogautbildning från Les Mills och SATS samt från ett stort antal olika kurser.

 

Vinyasayoga med Åsa Strömblad:

Vinyasayoga är en fysisk yoga, som också kallas vinyasa flow, där rörelser eller kroppspositioner (asanas) länkas samman genom andningen, i en flödande serie. Rörelserna och andningen hjälper dig att hålla fokus och för en stund stänga av bruset från omvärlden. Efter den fysiska praktiken har du alla förutsättningar att landa, slappna av och hitta stillhet.

Morgonpasset börjar mjukt och passar alla nivåer av deltagare men har också utrymme för utmaningar.

 

Åsa har sin yogautbildning från Svenska Gymnastikförbundet.

 

 

Bra att veta:

Vi rekommenderar att du tar med en egen yogamatta. Föreningen har ett begränsat antal lånemattor om du skulle glömma din.

 
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Föreningskläder
Länkar