Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BGF Motion
Vi erbjuder bra och genomtänkt gruppträning i Bjärred. Vi har något för alla; män, kvinnor, yngre, äldre, vältränade liksom nybörjare, dansälskare eller hårdtränare. Dessutom kör vi även pass utomhus!
Vi håller till på bekvämt avstånd i Bjärred.

Varmt välkommen!

Anmälan till Höstterminens Motionspass

Anmälan till höstterminens motionspass görs på följande sida: ANMÄLAN


Terminsstart: Vecka 34 - Måndag 17 Augusti


Träningsavgiften betalas med kort direkt i samband med anmälan.

Styrkepasset flyttar från onsdag till tisdag denna veckan!
2020-10-19 13:13
Då jag har svårt att hitta vikarie till onsdag 21/10 tänker jag att jag flyttar styrkepasset från onsdag kl 18.45 till tis den 20/10, kl 20 istället. Vi kör i Lilla Gympahallen. Ta med egen matta. Hoppas vi ses!
Ha det gott, :-)
mvh Anna
Tabata inställd 22/10
2020-10-18 09:45
Hej på er! 
Denna veckans tabata blir tyvärr inställd då jag ska iväg på kurs och därmed har svårt att få ihop det med passet. Så ingen tabata på torsdag kommande vecka, men förhoppningsvis blir det väder till det så vi kan köra som vanligt veckan därefter! 🤗
Vi introducerar kallelser till Motionspass inomhus
2020-10-10 17:02

För att vi ska kunna bedriva säker träning inomhus kommer vi att börja med kallelser där vi begränsar antalet motionärer per pass. Maxantalet beror på passets utformning. 

 

Vi skickar endast kallelser om passen ska hållas inomhus, och då senast på förmiddagen (innan klockan 12) den dag passet äger rum. Utomhuspass kommer att fortsätta utan kallelser. Där är ni som vanligt välkomna att bara dyka upp. Detsamma gäller för Seniorgympan. Alla pass, oavsett kallelser eller ej, finns som vanligt att hitta i kalendern på BGF Motions hemsida.

 

Kallelserna kommer via mail, men vi rekommenderar att ni använder SportAdmin MedlemsApp för smartphones, för bättre översikt. Den finns att ladda ner på Appstore och Google Play. När ni börjar använda appen ska ni ange den mailadress som ni har registrerat hos Bjerreds GF (som våra utskick kommer till).


Passanmälan sker genom att svara på kallelsen. Det går bara att anmäla sig tills maxantalet är uppnått. (Tyvärr syns det inte hur många lediga platser som är kvar - appen stödjer inte det). 

Av respekt för andra motionärer ber vi att ni avbokar er om ni får förhinder och att ni naturligtvis endast tränar om ni är fullt friska.

 

Tyvärr har vi inte möjlighet att enbart kalla er via appen, utan ni kommer att få kallelser till alla pass där vi sätter deltagarbegränsningar. Om det blir mycket mail föreslår vi att ni skapar en specifik mapp för dessa.

 

Vi hoppas att detta ska fungera bra! Har ni frågor eller synpunkter, så prata gärna med oss instruktörer.

 

Med vänlig hälsning,

Instruktörerna BGF Motion

TABATA v. 41
2020-10-04 20:35
Hej på er! 

Nästa vecka blir det ändring i schemat gällande tabatan eftersom jag har fått förhinder på torsdagen så kommer jag istället hålla det på tisdagen nästa vecka. Så på tisdag kl 17.45 kör vi tabata på multiplanen vid löparbanorna. Hoppas vi ses då!

/Klara 
Funktionell Styrka inställd!
2020-09-22 19:20
Hej! kvällens pass är tyvärr inställt på grund av händelser inom familjen. Ber om att få återkomma med ett pass under veckan för att gottgöra!  Ber om ursäkt om det korta varslet.

mvh
Johannes
 
Föreningskläder
Länkar