Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår hemsida!

I den övre menyn hittar du våra olika sektioner och kan läsa en mängd information om våra olika grupper. I menyn till vänster hittar du information som rör hela föreningen. Där kan du också anmäla om du vill motionsträna hos oss. Schema och passbeskrivningar hittar du på BGF Motions sida.


Välkommen!


ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINENS GYMNASTIKGRUPPER


Anmälan görs på följande sida: ANMÄLAN


Anmälan öppnar från och med följande datum:


Barngymnastik & Truppgymnastik Träning


     1/8 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

 

     8/8 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp


   15/8 kl 08:00  Nya medlemmar


Parkour


   22/6 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp


   15/8 kl 08:00  Nya medlemmar (gäller söndagsgruppen)


För information om byte till grupperna eller nyanmälan till lördagsgrupperna se: Våra parkourgrupper


Truppgymnastik Tävling


   22/6 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp


För information om nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se:

Truppgymnastik Tävling - NYANMÄLAN


Vill du bli barnledare och på så sätt få förtur till en grupp i höst så maila Matilda (Matilda@shoeme.se)


I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under terminens gång: Reservlista


Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

Föreningskläder
2020-10-14 11:45
Som flera av er kanske märkt så har Intersport Nova stängt och därför ändras våra rutiner för beställning av föreningskläder.

Beställning sker numera via en webshop som ni hittar här: https://team.intersport.se/bjerreds-gf.
Man kan alltså inte längre göra beställningar i butik.

Kläderna hämtas sedan på Intersport Stora Bernstorp. Vill man prova kläderna går det också bra på Stora Bernstorp. Vissa varumärken går att få hemlevererade men vad det verkar så går inte det för föreningskläderna just nu. Intersport försöker hitta en lösning under hösten. Intersport beklagar att detta blir mindre smidigt för oss men hoppas att en ny butik på Nova ska kunna öppna så småningom.

För att beställa i webshoppen så loggar man in på Intersports hemsida och skapar ett konto (många av er har säkert redan ett konto). Man kan också beställa utan att logga in och utan att vara medlem. 
Om ni registrerar er på Intersports hemsida, får både ni och vi bonus på alla köp ni gör. Är ni redan medlemmar kan ni ange BGF som den förening ni önskar stödja. Registrering sker här. (Det är dock inget krav för att få handla våra föreningskläder).

Vindoverallen är tyvärr inte upplagd då den just nu är restnoterad hos Nike, men det ska komma nya overaller under oktober. Det verkar också som om den byter utseende till nästa år, som Nike ibland gör. Återkommer när vi får mer information.
Gymnastikdräkten (träningsdräkten) är borttagen då företaget som distribuerade den inte längre finns kvar. Om någon vill beställa, hör av er så tittar vi på alternativ.

Om ni har frågor eller synpunkter på sortimentet så får ni gärna höra av er till Linn.Persson.bgf@gmail.com som är BGF:s kontaktperson för Intersport.
För orderfrågor får ni vända er direkt till Intersport.

Mer information finns under: Föreningskläder
Funktionell Styrka - Inställt
2020-10-05 09:11
Hej! På grund av olika omständigheter kommer funktionell styrka att ställas in för resten av terminen. Jag är mycket ledsen över detta men hoppas förståelse i sammanhanget. Det finns förhoppning om att ta upp det hela igen under nästa termin. 

Varit väldigt stolt över er snabba utveckling och vilja att kämpa!

Stort tack för ert deltagande

mvh

Johannes Cavallin
BGF Motion söker motionsledare!
2020-06-18 14:36

Är du den vi söker? Vill du kombinera ett brinnande träningsintresse med att lära känna nya människor i Bjärred och samtidigt bidra till det lokala föreningslivet?


Bjärreds Gymnastikförening är en ideell förening som driver både motionsträning för vuxna/ungdomar och gymnastik/parkour för barn/ungdomar. Vi vill kunna ge träningsglädjen till alla åldrar och genom inkomsten från motionsdelen bidra till barndelens verksamhet!


Vi söker dig som har erfarenhet av att leda gruppträning, som har drivkraften att skapa positiva träningstillfällen och en vilja att vara del av och bidra till samhället vi bor i via en förening!


Hör av er som berättar vi mer!


Uppdatering kring stängda hallar 2020-05-19
2020-05-19 22:07

Styrelsen har sett över beslutet att stänga hallarna till följd av utvecklingen i samhället och beaktat gällande rekommendationer och har beslutat att hålla hallarna fortsatt stängda under resten av terminen. 

 

Inför planeringen av sommaren och kommande termin, kommer vi att utvärdera läget successivt och vill då även väga in våra ledares och medlemmars åsikter och kommer därför, via mail skicka ut en enkät som vi ber er fylla i.

 

Samtidigt vill vi igen passa på att tacka våra duktiga ledare och entusiastiska medlemmar, som har hittat nya och kreativa sätt att träna under tiden. Stort TACK från Styrelsen!

Uppdatering kring Covid-19 och tack till ledarna!
2020-04-18 13:27
Styrelsen har sett över beslutet att stänga hallarna med utvecklingen i samhället i beaktande och har beslutat att hålla hallarna fortsatt stängda under resten av terminen, såvida inte smittspridningen minskar och nya riktlinjer kommer från kommun och myndigheter. 

Mitt i detta vill vi även vill passa på och hylla våra duktiga ledare!

Vi är många: gymnaster, föräldrar och engagerade som är mycket imponerade över hur bra ni ledare hanterar situationen med Covid-19 och de restriktioner kring storlekar på grupper, hallar och kroppskontakt mm som råder. Vi får återkoppling om kreativa ute-träningar där möjlighet finns, hem-övningar, kontakt via chat-grupper mm som uppskattas otroligt mycket.


Vi hoppas att ni alla vill fortsätta med era härliga utomhusaktiviteter, att det fina vädret håller i sig och att ni klappar er på axeln för att vi alla gör vad vi kan för att hålla nere smittspridningen.


Stort TACK från Styrelsen, BGF


Nyheter från våra grupper
BGF Motion, 18/10 09:45 
BGF Motion, 04/10 20:35 
BGF Motion, 22/09 19:20 
 
Föreningskläder
Länkar