SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till vår hemsida!

I den övre menyn hittar du våra olika sektioner och kan läsa en mängd information om våra olika grupper. I menyn till vänster hittar du information som rör hela föreningen. Där kan du också anmäla om du vill motionsträna hos oss. Schema och passbeskrivningar hittar du på BGF Motions sida.

 

Välkommen!

 

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINENS GYMNASTIKGRUPPER

 

Anmälan till vårterminens gymnastikgrupper är nu stängd.

 

Datum när anmälan till höstterminen öppnar kommer läggs upp inom kort.

 

Vill du bli barnledare och på så sätt få förtur till en grupp i vår så maila Matilda (Matilda@shoeme.se)

 

ANMÄLAN VÅRTERMINENS MOTIONSPASS MED BGF MOTION

 

Anmälan till vårterminens motionspass med BGF Motion går fortfarande att göra på följande sida:

ANMÄLAN

Kallelse till Årsmöte Bjerreds Gymnastikförening
2021-03-02 21:16

Som medlem i Bjerreds Gymnastikförening är ni välkomna på digitalt årsmöte via Zoom tisdagen den 23 mars kl 19.00. Kallelse med dagordning och valberedningens förslag hittar ni i länkarna nedanför. Övriga handlingar hittar ni på hemsidan under Dokument - Årsmöte 2021 senast en vecka innan årsmötet.

 

Kallelse Årsmöte 2021.docx

 

Valberedningsförslag 2021.docx

 

Anmälan om deltagande görs till kansliet@bjerredsgf.se senast tisdagen den 16 mars.
Länk till mötet skickas till anmälda deltagare.
Sökes: Nya ledamöter till styrelsen
2021-02-16 20:59
Är du intresserad av att vara med och utveckla föreningen framåt?
Känner du någon som skulle kunna vara intresserad?

Valberedningen söker flera nya ledamöter till föreningens styrelse inför årsmötet den 23 mars.
 
Då flera ledamöter lämnar, ofta efter lång och trogen tjänst, söker vi såväl ordförande och kassör som ledamöter och suppleanter och vi behöver hjälp av ledare, medlemmar och föräldrar att hitta nya ledamöter. Till några poster är det bra med kunskap om föreningen och gymnastik, till andra poster är det inte lika viktigt. Till ordförande söker vi t.ex. en person vars viktigaste roll är att leda och fördela arbetet inom styrelsen. Kanske har vår nästa ordförande varit engagerad i en annan förening eller haft en arbetsledande roll inom yrkeslivet? Kanske vår nästa kassör är en förälder som kan tänka sig att göra en insats för föreningen? Kanske en ledamot eller suppleant en aktiv deltagare i motionsverksamheten? Alla är välkomna!

Anmäl ditt intresse, eller tipsa om namn, till sofia.pehrsson@gmail.com senast den 19 februari. Givetvis är du också välkommen att höra av dig till valberedningen eller nuvarande styrelse om du vill veta mer om uppdragen.

Bjerred GF:s valberedning
Sofia Pehrsson
Elisabeth Sundström Berg
Återanmälan till Vårterminens Gymnastikgrupper
2020-11-27 17:31

ÅTERANMÄLAN TILL VÅRTERMINENS GYMNASTIKGRUPPER


Återanmälan till vårterminens gymnastikgrupper öppnar tisdagen den 1/12 kl 08:00


Anmälan görs på följande sida: ANMÄLAN


Barngymnastik & Truppgymnastik Träning


     1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

 

     9/12 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp


   16/12 kl 08:00  Nya medlemmar


Parkour


     1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp


     9/12 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp (gäller byte till Parkour Bas torsdagar)


   16/12 kl 08:00  Nya medlemmar (gäller Parkour Bas torsdagar)


För information om byte till grupperna eller nyanmälan till lördagsgrupperna se:

Våra parkourgrupper


Truppgymnastik Tävling


    1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp


För information om nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se:

Truppgymnastik Tävling - NYANMÄLAN

Uppdatering kring Covid-19 2020-10-29
2020-10-29 15:41

Med anledning av nya riktlinjer från Riksidrottsförbundet kommer här ett förtydligande av vad detta innebär för BGFs aktiviteter. Perioden som avses är 27/10-17/11 men kan förlängas.

 

Träningen fortsätter för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Tävlingar och uppvisningar ställs dock in. Alla träningar är Covid-anpassade så att fysisk kontakt undviks i största möjliga mån (passningsövningar undviks), händer tvättas både före och efter träning och vi undviker att använda omklädningsrummen. På väg till och från träningar undviker vi att resa med kollektivtrafik.

 

För motionsdelen hålls all träning utomhus på corona-säkert avstånd från varandra och inga redskap delas mellan deltagarna.

Föreningskläder
2020-10-14 11:45
Som flera av er kanske märkt så har Intersport Nova stängt och därför ändras våra rutiner för beställning av föreningskläder.

Beställning sker numera via en webshop som ni hittar här: https://team.intersport.se/bjerreds-gf.
Man kan alltså inte längre göra beställningar i butik.

Kläderna hämtas sedan på Intersport Stora Bernstorp. Vill man prova kläderna går det också bra på Stora Bernstorp. Vissa varumärken går att få hemlevererade men vad det verkar så går inte det för föreningskläderna just nu. Intersport försöker hitta en lösning under hösten. Intersport beklagar att detta blir mindre smidigt för oss men hoppas att en ny butik på Nova ska kunna öppna så småningom.

För att beställa i webshoppen så loggar man in på Intersports hemsida och skapar ett konto (många av er har säkert redan ett konto). Man kan också beställa utan att logga in och utan att vara medlem. 
Om ni registrerar er på Intersports hemsida, får både ni och vi bonus på alla köp ni gör. Är ni redan medlemmar kan ni ange BGF som den förening ni önskar stödja. Registrering sker här. (Det är dock inget krav för att få handla våra föreningskläder).

Vindoverallen är tyvärr inte upplagd då den just nu är restnoterad hos Nike, men det ska komma nya overaller under oktober. Det verkar också som om den byter utseende till nästa år, som Nike ibland gör. Återkommer när vi får mer information.
Gymnastikdräkten (träningsdräkten) är borttagen då företaget som distribuerade den inte längre finns kvar. Om någon vill beställa, hör av er så tittar vi på alternativ.

Om ni har frågor eller synpunkter på sortimentet så får ni gärna höra av er till Linn.Persson.bgf@gmail.com som är BGF:s kontaktperson för Intersport.
För orderfrågor får ni vända er direkt till Intersport.

Mer information finns under: Föreningskläder
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar