Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Passbeskrivningar

 Funktionell   
 Styrka   
Med utgångspunkt i att vi skall bli starka rörliga och uthålliga innehåller passet en kombination av rörlighetsträning, funktionell styrka och pulshöjande inslag. Du kan förvänta dig svett, nya rörelser och träningsvärk i muskler du inte visste du hade!

Leds av:
 Johannes Cavallin


 Latin Fusion   

(f.d. Zumba)   


En rolig, fartfylld dansträning till Latinorytmer samt andra musikstilar. Vi har inslag av salsa, merengue, reggaeton, cumbia, bollywood, hip-hop och mycket annat. Är i huvudsak konditionstränande, men inslag av styrka finns även inbakat i koreografierna.


Startades upp som ett Zumba-pass men bytte namn till Latin Fusion 2019, dock inte upplägg.


Är du intresserad av att få mer info om Latin Fusion-passen (extra-pass, nya låtar, allmänt pepp inför träningstillfällen) så är du välkommen att gå med i vår Facebook-grupp: "Latin Fusion i Bjärred med BGF".


Leds av: Åsa Strömblad, Ylva Bexelius, Maria Petersson och Marie Billqvist Seniorgympa   
(f.d. 55+)   
Skonsam och lite lugnare träning för hela kroppen till mjuk och följsam musik.


Leds av: Margret Reynolds Styrka   Ett pass för dig som gillar att ta i. Här använder vi oss av stång, gummiband, hantlar, TRX-band, kettlebells och flowin-mattor för att göra styrkeövningarna tyngre.

Leds av: Anna ThunerStyrkeyoga   Kraftfull och fysisk yogaform där du övar rörlighet, styrka och balans. Styrs utifrån den egna förmågan.

Läs mer här.


Leds av: Anna Thuner


 Tabata   Ett pass som är roligt, enkelt att variera och går att anpassa utifrån sin egen förmåga! Dessutom är det väldigt effektivt och man behöver inte mer än en halvtimme för att bli helt slut!

Leds av:
 Klara Pettersson
  
  


 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar