SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjerreds Gymnastikförening
PARKOUR
Parkour Bas

Fredagar, 17:00-18:00 i Bjärehovs Gymnastiksal. Barn födda 2013-2015 samt de som inte behärskar målen för Bas.

 

Vi behöver fler föräldrar som kan ställa upp som ledare och starta en Basgrupp, vi ger dig de förutsättningar du behöver för att komma igång, inklusive ungdomsledare som kan visa och inspirera barnen och tillgång till utbildningar från Svenska Gymnastikförbundet.

 

Att vara ledare är ett kul sätt att engagera och inpirera sina och andras barn till rörelse och ökad kroppskontroll, det krävs inga tidigare erfarenheter av parkour som förälder/ledare för att kunna leda en grupp.

 
Bas: Startgrupp för dem som har fyllt minst 7 år och de som inte behärskar målen för Bas
 
Välkommen om du vill starta upp en ny basgrupp för de minsta! Hör gäna av dig till sektionsansvarig Daniel Lundin om du är intresserad av att bli ledare!

Förkunskaper: Inga

Mål: Behärska roll, speed, dash, lazy, stride, press. Kan grunderna för parkourträning: samarbete, balans, koordination, smidighet, fokus och disciplin
Parkour Fortsättning
Det finns fyra Fortsättningsgrupper.

Torsdagar, 17:00-18:15 i Alfredshällskolans gymnastiksal. Denna grupp tar in nya barn efter möjlighet och överenskommelse med huvudledaren. Hör med sektionsansvarig om det finns plats!
 
Lördagar,  08:30-10:00 (udda veckor) och 10:00-12:00 (jämna) i Bjärehovshallen som tränar idag tillsammans med Avancerad grupp. Denna grupp tar in barn efter möjlighet och överenskommelse med huvudledaren. Hör med sektionsansvarig om det finns plats.
 
Lördagar, 9:00-10:15 i Bjärehovs Gymnastiksal. Denna grupp tar in nya barn efter möjlighet och överenskommelse med huvudledaren. Hör med sektionsansvarig om det finns plats!
 
Söndagar, 15:30-16:45 i Bjärehovs Gymnastiksal. Denna grupp tar in nya barn efter möjlighet och överenskommelse med huvudledaren. Hör med sektionsansvarig om det finns plats!

 

Förkunskaper: Målen för Parkour bas samt efter överenskommelse med ledare (fyllt minst 8 år).

Mål: Catwalk, tic tac, drop, precision, diveroll, underbar, kong, turn vault, cat leap, wallrun, hjulning, rondat, handstående.
Parkour Avancerad
Avancerad grupp tränar på lördagar i Bjärehovshallen 08:30-10:00 (udda veckor) och 10:00-12:00 (jämna veckor) tillsammans med en fortsättningsgrupp. Denna grupp tar in barn efter möjlighet och överenskommelse med huvudledaren. Hör med sektionsansvarig om det finns plats.
 
Förkunskaper: Målen för Parkour fortsättning samt efter överenskommelse med ledare (minst 10 år).

Mål: Backflip, handvolt, palmspin, sideflip, frontflip, dubbelkong, reverse vault, kong press, webster, gainer. Kunna lära ut övningar.
 
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Föreningskläder
Länkar