SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BGFs officiella föreningsdräkt/tävlingsdräkt

Vi har valt en gemensam föreningsdräkt/tävlingsdräkt för att vara mer enhetliga på tävlingar och uppvisningar. Detta möjliggör också köp/sälj/byt inom föreningen.

 

Vår kortärmade föreningsdräkt finns att beställa här:

https://www.tt-gymnastics.se/gymnastikdrakt/basic/gymnastikdrakt-v584.html

 

Och vill man ha en långärmad variant kan man beställa denna:

https://www.tt-gymnastics.se/gymnastikdrakt/basic/gymnastikdrakt-v703.html

 

Uppge ”BGF” vid beställning för att få kostnadsfria hårband inkluderade. Sambeställ gärna för lägre fraktkostnad per dräkt.

Beställning av föreningskläder för medlemmar

Bjerreds GF har utvalda föreningskläder med vår logga och möjlighet till personligt namntryck, i en profil hos Intersport. Vi har valt ut träningsoverall, tights, hotpants, linne, t-shirt, väskor mm.

 

Nytt för 2021 är att vi har bytt leverantör från Nike till Craft och vi hoppas att det ska medföra förbättringar när det gäller utbud och leveranssäkerhet.

 

Beställning sker via webshopen som ni hittar här: https://team.intersport.se/bjerreds-gf.

Man kan alltså inte längre göra beställningar i butik (Intersport Nova Lund har stängt). En stor fördel är att produktsaldo ska vara uppdaterat i webshopen och att det är betydligt kortare leveranstid än innan!

 

Kläderna kan sedan hämtas på Intersport Stora Bernstorp eller skickas via direkt hem eller till ombud mot en leveransavgift. Vill man prova kläderna går det också bra att göra på Stora Bernstorp.

 

För att beställa i webshoppen så loggar man in på Intersports hemsida och skapar ett konto (många av er har säkert redan ett konto). Man kan också beställa utan att logga in och utan att vara medlem. Om ni registrerar er på Intersports hemsida, får både ni och vi bonus på alla köp ni gör. Är ni redan medlemmar kan ni ange BGF som den förening ni önskar stödja. Registrering sker här. (Det är dock inget krav för att få handla våra föreningskläder).

 

Om ni har frågor eller synpunkter på sortimentet så får ni gärna höra av er till Linn.Persson.bgf@gmail.com som är BGF:s kontaktperson för Intersport. För orderfrågor får ni vända er direkt till vår kontaktperson på Intersport Jörgen Persson jorgen.persson@intersport.se.

Beställning av föreningskläder för ledare

Beställning för ledare går till på samma sätt som för övriga medlemmar, och numera är det samma färg på föreningskläderna för både aktiva och ledare. Styrelsen har också beslutat att föreningen sponsrar inköp av föreningskläder med max 500 kr (barn och trupp träning). Ledare som är med på tävling eller representerar på annat sätt sponsras med max 800 kr (parkour, motion och trupp tävling). Bidrag för inköp av nya föreningskläder kan fås max vart tredje år eller i undantagsfall tidigare ifall kläderna har blivit betydligt slitna.

 

I och med upplägget på webshoppen kan man bara välja att få tryckt "Ledare" eller blankt på kläderna. Vill man få "Instruktör" tryckt på så beställer man en blank artikel och mailar till vår kontaktperson på Intersport Jörgen Persson jorgen.persson@intersport.se. Tyvärr var detta enda lösningen för de här alternativen.

 

Kvittot på inköpet skickas till vår kassör som ser till att ni blir ersatta för ert utlägg.

 

Sjukvårdsmaterial kan tyvärr inte beställas i webshoppen ännu, men förhoppningen är att den funktionen ska läggas till. Dock kan man beställa via orderformulär direkt till vår säljare. Hör av er till Jörgen i så fall. Annars gör man ett utlägg och lämnar in kvittot till vår kassör för ersättning.

 
Sponsorer
Föreningskläder
Länkar