Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BGFs officiella föreningsdräkt/tävlingsdräkt

Vi har valt en gemensam föreningsdräkt/tävlingsdräkt för att vara mer enhetliga på tävlingar och uppvisningar. Detta möjliggör också köp/sälj/byt inom föreningen.


Vår kortärmade föreningsdräkt finns att beställa här:

https://www.tt-gymnastics.se/gymnastikdrakt/basic/gymnastikdrakt-v584.html


Och vill man ha en långärmad variant kan man beställa denna:

https://www.tt-gymnastics.se/gymnastikdrakt/basic/gymnastikdrakt-v703.html


Uppge ”BGF” vid beställning för att få kostnadsfria hårband inkluderade. Sambeställ gärna för lägre fraktkostnad per dräkt. ( Vår kontakt på TT Gymnastics: Evelin Dijkstra, info@tt-gymnastics.nl , +31 30 247 50 20)  

Beställning av föreningskläder för medlemmar
Bjerreds GF har utvalda föreningskläder med vår logga och möjlighet till personligt namntryck, i en profil hos Intersport. Vi har valt ut träningsoverall, tights, hotpants, linne, t-shirt, mössa, väskor mm. För att beställa kläder skriver ni ut beställningsformuläret (två separata sidor, se nedan) och tar med till Intersportbutiken på Nova Lund. Där kan ni prova kläderna så att ni beställer rätt storlek. 

Kläderna beställs i butiken och kan sedan hämtas, tryckta och klara, ca 2-3 veckor senare, då de också betalas.

Om ni registrerar er på Intersports hemsida, får både ni och vi bonus på alla köp ni gör. Är ni redan medlemmar kan ni ange BGF som den förening ni önskar stödja. Registrering sker här. (Det är dock inget krav för att få handla våra föreningskläder).

Beställningsformulär med bilder och priser:
Beställning av föreningskläder för ledare

Beställning för ledare går till på samma sätt som för övriga medlemmar förutom att föreningen sponsrar inköpet med max 500 kr* en gång per ledare (från och med att vi bytte leverantör till Intersport 2016). Ledare som är med på tävling sponsras med max 830 kr*


Kvittot på inköpet skickas till vår kassör som ser till att ni blir ersatta för ert utlägg.


Beställningsformulär med bilder och priser:


* 500kr för träningsledare täcker in uppvärmningströjan plus tryck av LEDARE/INSTRUKTÖR och namn. 830kr om man är med på tävlingar täcker in vindoverallen plus två tryck. Vill man som träningsledare ha vindoverallen istället får man själv lägga till 330kr (alltså "köpa byxorna" själv) och är man med på tävlingar och vill ha uppvärmningströjan också så får man betala den själv. Kravet när man står som ledare på tävling är att man ska ha matchande klubbkläder, så tex kan man bestämma att man har uppvärmningströjan och svarta tights, och köper man båda blir det 770-820 kr (med alla tryck).
 
Länkar